Ikkunoita Helsigistä
Huckleberry Walks

Huckleberry Walks

”Let me take you by the hand and lead you through the streets of Helsinki”

Huckleberryn matkassa pääset tutustumaan niin Helsingin suosituimpiin nähtävyyksiin kuin vähemmän tunnettuihin kadunkulmiin. Auktorisoituna Helsinki-oppaana voin kertoa kaupungin historiasta, sen perustamisesta ja kehittymisestä, arkkitehtuurista, mielenkiintoisista paikoista ja asukkaista.

Töölön kulttuurikierroksella kuljemme Eino Leinon, L.Onervan ja Mika Waltarin runojen siivittäminä. Käymme katsomassa paikan, jonne Aurora Karamzin hautasi rakkaan koiransa.

Katajanokalla etsimme talon, jossa Tove Jansson asui pienenä ja piipahdamme puistoon, josta hän kävi yöllä salaa keräämässä kukkia äidilleen.

Alvar Aallon jalanjäljille lähdemme kaupungin keskustasta ja hyppäämme sitten nelosen ratikkaan, jolla huristamme Munkkiniemeen. Matkalla näemme Finlandia-talon ja Kelan pääkonttorin, perillä vierailemme Alvarin kotona Riihitiellä ja Tiilimäen työhuoneella. Jos energiaa riittää, kävelemme kahden sillan yli Tarvaspäähän Akseli Gallén-Kallelan luo kahville.

Kaupunkikierros on mahdollista tehdä kävellen tai osin kävellen ja osin ratikalla. Voin suunnitella kierroksen tietyn teeman ympärille asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kierrokseen voi lisätä museokäyntejä (Hvitträsk, Tarvaspää, Tamminiemi, Didrichsen, Villa Gyllenberg, Seurasaari, Tuusulanjärven taiteilijakodit, Villa Kokkonen, Lottamuseo) ja kahvituksia.

Opastuskielet: suomi ja englanti. Ryhmäkoot: 1-

Ota yhteyttä Marjaan ja pyydä tarjousta opastukselle – pienelle tai suurelle!


Huckleberry Walks
Huckleberry Walks

Opastetut kävelykierrokset
Guided tours


Huckleberry_Talks
Huckleberry Talks

Runoja ja lausuntaa


Huckleberry Walks and Talks Blogiin
Huckleberry Walks
and Talks -blogi

Marjamatkoja lähelle ja vähän kauemmas


Huckleberry Walks mediassa

How Finland inspired the Moomins (BBC)